Cookie Policy


Cookies

Wij, en derde partijen, maken bij het aanbieden van onze elektronische diensten gebruik van cookies. Voordat er cookies worden geplaatst of uitgelezen, vragen wij uw toestemming. Gebruik wordt gemaakt van de volgende cookies:

Google, New Relic en Crazy Egg zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Google en New Relic zijn Privacy Shield-gecertificeerd.

Door middel van cookies worden de volgende gegevens verzameld:

Wij, en derde partijen, gebruiken cookies om:

U kunt te allen tijde cookies - van deze webshop, maar ook andere - verwijderen via uw browser.

Op de webshop zijn eveneens knoppen opgenomen om producten of pagina’s te kunnen delen met vrienden op sociale netwerken (Facebook en Twitter). Om deze knoppen mogelijk te maken, is er in de webshop code opgenomen die wordt aangeleverd door deze derde partijen. Deze code plaatst onder meer een cookie. In de privacyverklaring van de betreffende partijen staat wat zij met uw persoonsgegevens doen. Voordat deze knoppen (met bijbehorend cookie) worden geplaatst, wordt uw expliciete toestemming gevraagd. Wanneer u deze toestemming niet geeft, verschijnen deze knoppen niet in de webshop.

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Bewaartermijnen

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

U heeft het recht te verzoeken om inzage, rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens. U heeft het recht tegen een verwerking bezwaar te maken. Daarnaast heeft het recht uw gegevens in een gangbaar digitaal formaat op te vragen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Wanneer u niet tevreden bent over de wijze waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Nedac Sorbo Group
Innovatie 1
6921 RN Duiven
Nederland
sales@nedac.eu
Telnr: +31 (0)26 319 4444